Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Nico Zuidhof
Begonnen met Schuimbeton toen hebben ze de vloerverwarming geregeld en uiteindelijk heeft AVV met een anhydriet dekvloer alles afgemaakt!, van begin tot eind prima geregeld en gecommuniceerd!!
Sebastiaan Sprenkeling
Maart 2023) Duidelijke communicatie! Barry kan goed en snel handelen ook als er op het laatste moment (binnen 24 uur) toch nog een hal/gang gedaan moest worden! Uiterst tevreden over AVV Dekvloeren en ik kan met volle vertrouwen iedereen deze partij aanraden! Gr Sebastiaan
C. Meijer
Maart 2023) Dank voor het snelle werk en de goede begeleiding. Top geregeld we zullen als het weer voorkomt zeker weer contact opnemen. Pluim voor AVV
Nmj schook
Maart 2023 Goede voor informatie, scherpe prijs, mooi eind resultaat
Mark van Walstijn
Maart 2023)De mannen waren mooi op tijd, het zijn harde werkers en echte vakmannen. Vloer ziet er super strak uit, alles is naderhand weer netjes opgeleverd. Communicatie voorafgaand was fijn, er werd meegedacht en er werden tips gegeven. Een echte aanrader.
M. Boutalek Boutalek
Maart 2023) Als je op zoek bent naar een bedrijf die je blij kan maken met je vloer, dan hoef je zeker niet verder te zoeken. Dat heb ik al maanden lang voor u en natuurlijk voor mezelf gedaan. Na een lange, goede zoektocht kwam ik terecht bij AVV Afbouw. Barry en Sam zijn fantastische kerels die je graag helpen en mee denken. Ze zijn duidelijk in hun communicatie en komen hun afspraken perfect na. Kortom het is een top bedrijf die 5 sterren plus verdient! Een bedrijf met ervaring, een goed advies op maat en heel betrouwbaar. Vader Barry en zoon Sam bedankt, en bedank ook het hele team namens mij!
Nick Vogtschmidt
April 2023)Hele prettige samenwerking, komen afspraken na en schuimbeton, vloerverwarming en afdekvloeren zijn keurig aangebracht
Peter den toom
hoi Barry, we zijn blij met het resultaat en voor je correcte afspraken!! Je komt na wat je beloofd fijn personeel zeer beleeft en mooi resultaat en goed advies wat er gedaan moet worden door de klant. Echt een aanrader voor iedereen ook wat de prijs betreft niet te duur vergeleken andere en echt VAKWERK VOOR DAT GELD!!
Peter Holewijn
Vakwerk!
Kennard Ruis
Mei 2023) Zeer fijne 1e samenwerking, en zeker niet de laatste, met een betrokken & professionele partij die vooraf meer dan voldoende informatie verstrekt om zo zorg te dragen voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden én een fantastisch eindresultaat.
Raymond Oosterbaan
Prima bedrijf
B van dooren Dooren
Mei 2023) vloer netjes er in gelegd keurige uitleg van te voren netjes gewerkt top bedrijf
Harry Scholten
Mei 2023)Super strak en deze mannen werken bijzonder netjes en snel. Top bedrijf ze komen alle afspraken na.
Marco Haverkate
Juni 2023) AVV afbouw heeft echt een geweldig mooie vloer afgeleverd. Keurig op tijd gearriveerd, en binnen 2 uur lag de vloer er strak in.
Andy Carr
Mei 2023) Zeer professioneel en schoon !

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!