Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

P Lodewijks
Nov 2020) Top gedaan, mooie afgewerkte vloer.Vloer moest dikker worden dan was opgegeven, was geen probleem. Fijne mannen om mee samen te werken en goede en duidelijke communicatie
Mark hazenoot
November 2020) Harde werkers met een topresultaat bedankt mannen
Ferry Nes
November 2020) Alles was voor elkaar en de vloer is super strak geworden????????
Pierre van Kessel
oktober 2020) Fijn contact in het offertetraject. Hele nette vloer gestort vandaag. Werken erg netjes en heel snel, vriendelijke mannen! Kortom, een dikke aanrader voor een fijne prijs!
G. van Zoest
Oktober 2020) Bedankt, super in voorbereiding, afspraken en afwerking. Deze mensen weten wat ze doen. Ik kan ze met een gerust hart aanbevelen.
Patrick Van Voorn
Oktober 2020) AVV Afbouw, jullie hebben een mooie en strakke vloer opgeleverd ! Na afloop alles keurig opgeruimd. Het beetje afval dat er altijd is, werd netjes in een speciekuip gestort. Kortom, ik ben heel tevreden!
Margreet van Rossum
Oktober 2020) Prima werk van AVV. Alles volgens afspraak en goed advies. Netjes een belletje wanneer ze eraan komen en alles netjes achtergelaten. Top.
Maurice Schaapherder
Oktober 2020) AVV communiceert heel helder.komt afspraken na en nog belangrijker ze maken mooie vloeren voor eerlijke prijs.
Remco de Vries
Oktober 2020) Door een kleine tegenslag in de voorbereiding (foutje van het vloerverwarmingsbedrijf) moest het project anders worden aangepakt. AVV heeft dit uitstekend gedaan en ons voorzien van een prachtige en retestrakke vloer. Ik vond het een spannend project, maar ben zeer tevreden met het resultaat, de transparante communicatie en eerlijke prijs. Ik zou AVV aan iedereen aanraden!
Martin roest
September 2020) Beste heren, uw service verder verbeteren is wat ons betreft overbodig. Het maken van de afspraak, uw flexibiliteit bij het wijzigen van de afspraak, de stiptheid van aankomst, de informatie vooraf en het zeer vakkundig aanbrengen van de zandcementvloer hebben zowel mijn klant als mij bijzonder goed gedaan. Daarbij is het meegenomen dat jullie ontzettende gezellige mensen zijn.
Laura Van der Reest
September 2020) Binnen een week na de offerte stonden de mannen op de stoep, prachtig mooie strakke vloer en alles schoon opgeleverd. Helemaal TOP.
Joop Wiering
September 2020) prima gasten hele nette afwerking qua werk en info
Viola Verhoek
September 2020) Heel tevreden, goede communicatie, kwamen op tijd, werken snel en schoon, vloer is mooi vlak. Aanrader!
Gert Renting
Augustus 2020) Correcte behandeling, goede advisering, goede vloeibare cementdekvloer gelegd , 100 m2 op Lewisplaten met vloerverwarming in een mum van tijd. Alles op tijd en volgens afspraak.
W Vink
Augustus 2020)Vanmorgen is er een dekvloer aangebracht in mijn garage/hobby ruimte en die is zeer netjes en vakkundig is uitgevoerd . keurig op tijd begonnen en geen rommel of vuil achtergelaten . Ik ben zeer tevreden en complimenten aan dit bedrijf , Wim Vink Sleeuwijk