Over ons

AVV Vloeren is een modern vloeren bedrijf die u kan helpen met het compleet nieuwe aanbrengen van de vloer opbouw met isolatie (schuimbeton), vloerverwarming (comfort) en dekvloer (vlakke basis). In ons familiebedrijf zijn we inmiddels toegekomen aan de 3de generatie, waardoor de kennis en ervaring van toen gecombineerd wordt met de kennis van nu en we voor bijna alle soorten ondervloeren een juist advies en oplossing hebben.

Waarom kiezen voor AVV Vloeren?

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor dekvloeren in uw woning, bedrijf of renovatieproject? Kies dan voor AVV Vloeren! Wij zijn dé specialist in de regio met oog voor detail en passie voor ons vak.

Waar wij expert in zijn

  • Schuimbetonvloeren: De ideale oplossing voor lichtgewicht en thermisch isolerende vloeren.
  • Anhydrietvloeren: Perfect voor vloerverwarming en snelle droogtijden.
  • Zandcementdekvloeren: De traditionele keuze voor een sterke en duurzame ondervloer.
  • Vloeibare cementdekvloeren: Voor een naadloze en strakke afwerking.

Een perfecte afwerking is ons visitekaartje

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken

We gebruiken alleen hoogwaardige bouwmaterialen

Door onze jarenlange ervaring is onze kennis van topniveau

Ons team

Barry Appels

Eigenaar

Barry is sinds 1998 eigenaar van AVV Vloeren B.V., een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld van een specialist in zandcement dekvloeren tot een aanbieder van totale vloeroplossingen voor de particuliere markt. Dankzij onze uitgebreide ervaring in deze sector hebben we aan een diverse projecten voor de zakelijke markt en particulieren mogen werken, waardoor onze kennis en expertise aanzienlijk zijn gegroeid.

Sam Appels

Bedrijfsleider

Sam Appels is sinds zijn 12e nauw betrokken bij het bedrijf. Zijn ervaring strekt zich uit van het meegaan als jonge jongen tot het zelfstandig besturen en bedienen van de vrachtwagens met installaties. Hij heeft alle aspecten van het werk van dichtbij meegemaakt. In de afgelopen 8 jaar heeft Sam een schat aan ervaring en expertise opgebouwd. Of het nu gaat om het beoordelen van vloersituaties bij particulieren thuis of het verwerken van schuimbeton of anhydrietvloeren, hij is met alle facetten van het vak vertrouwd geraakt.