Onze aanpak

Onze aanpak

Onze aanpak

Om kennis te maken met onze werkwijze, geven we in 4 heldere stappen weer hoe een opdracht van begin tot eind verloopt.

Stap 1. Contact

Er moet een Schuimbeton isolatievloer, zandcementdekvloer, anhydrietvloer bij u worden gelegd en u besluit AVV te benaderen. Wanneer u ons online offerteformulier verstuurd dan kunnen wij u direct een scherpe offerte toesturen. Het online-offerteformulier bestaat uit 6 korte stappen:

  1. 1. Keuze van het type klant
  2. 2. Aangeven wat er moet gebeuren
  3. 3. Keuze type ondergrond
  4. 4. Keuze vloerafwerking
  5. 5. Gewenste uitvoeringsdatum
  6. 6. Het invullen van uw gegevens

Op basis van deze gegevens kunnen wij u direct een scherpe offerte toekomen.

Stap 2. Offerte en planning

Mocht u akkoord gaan met de offerte die voor u is opgesteld aan de hand van de door u doorgegeven gegevens dan zullen wij contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een uitvoeringsdatum. De week voor dat de klus gepland staat nemen wij altijd even telefonische contact met u op om de belangrijkste punten nog even goed met u door te spreken, zoals parkeer gelegenheid wateraansluiting(en) enzovoort.

Stap 3. Aan het werk

Tijd om te laten zien waar we goed in zijn dat doen we op de afgesproken leverdatum! Bij aankomst wordt onze vrachtwagen geparkeerd het water aangesloten en opgesteld, zodat we kunnen beginnen met de werkzaamheden. Met schuimbeton controleren we de waterdichtheid van de folie en/of het allemaal goed netjes is aangebracht. Met de vloeibare dekvloeren controleren we of de leidingen van de vloerverwarming goed vast zitten aan de ondervloer en/of allen gaatjes goed dicht zijn in de ondervloer.

 

Stap 4. Eventuele verdere afwerking en oplevering

Bij de oplevering wordt uw woning of pand netjes en schoon achtergelaten. De zandcement/anhydrietdekvloer dient u circa twee dagen te laten drogen alvorens deze te betreden bij schuimbeton adviseren wij altijd de vloer een week niet te belasten. Een onberispelijke kwaliteit van de vloer is voor AVV vanzelfsprekend. Naast de hoge eisen die het aan zichzelf stelt voldoet AVV aan alle kwaliteitseisen van branchevereniging NOA.