Particulieren

Particulieren

Bij bouw of verbouw regelen steeds meer particulieren zelf de realisatie van hun anhydrietvloer of zandcementdekvloer, al dan niet aangebracht over de reeds aangelegde vloerverwarming. Dat is logisch, want de besparing kan oplopen tot duizenden euro's. AVV afbouw voorziet in deze particuliere vraag op een praktische en voordelige wijze.

Zandcementvloer aanleggen bij u in huis

Iedere klus van groot tot klein kunnen we voor u verzorgen. We brengen net zo gemakkelijk één vloer aan als alle vloeren in uw woning en dezelfde dag zijn we weer vertrokken. U hoeft niets te regelen en u heeft geen last van zand, cement of materialen voor de deur en er blijven geen restanten achter. Het enig noodzakelijke is een wateraansluiting met 3/4" schroefdraad en voldoende parkeerruimte voor onze zandcementmixertransportmachine.

Beste prijs voor een zandcementdekvloer

We durven te stellen dat wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs. Doordat onze zandcementmixertransportmachine een bijna alles-in-één oplossing biedt, worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Dit ziet u terug in de prijs. Benieuwd naar een snelle prijsindicatie? Vul dan ons offerteformulier in en u krijgt snel een offertevoorstel.

Offerte

Om zo nauwkeurig mogelijk een offerte te kunnen opstellen wordt in ons offertestappenplan een aantal zaken van u gevraagd:

  • Het aantal ruimtes waarin u een zandcement dekvloer aan wilt laten brengen
  • De totale oppervlakte in m²
  • De gemiddelde dikte van de vloer die u wenst
  • Eventuele speciale wensen met betrekking tot de afwerking
  • Of de dekvloer over vloerverwarming moet worden gelegd
  • De locatie en de bereikbaarheid

Wilt u een offerte voor het aanbrengen van een of meerdere zandcementdekvloeren in uw woning ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan. Wij zorgen voor een snel en passend voorstel.