Bedrijven

Bedrijven

Bedrijven

Bedrijfspanden, fabrieken of andere zakelijke panden die een zandcementdekvloer of een anhydrietvloer willen laten aanbrengen, vinden in AVV een professionele en voordelige partner. De volledige afhandeling van het aanbrengen van de zandcementdekvloeren wordt u uit handen genomen en de nette afwerking zorgt ervoor dat u snel verder kunt met de uiteindelijke vloerbedekking.

Advies bij het aanbrengen van een zandcementvloer

Vooraf kunnen we u adviseren over de gewenste druksterkte en afwerkingswijze, afgestemd op de intensiteit van uw gebruik. De precieze invulling van uw bedrijfspand speelt hier in mee. Wanneer dit gaat om een kantoorpand dan is een andere druksterkte nodig dan bij een opslagplaats voor zware machines. AVV afbouw adviseert u in de juiste keuze om langdurig gebruik te kunnen maken van de vloer van uw bedrijfspand.

Zandcementvloer in één dag

Bij de uitvoering kan onze zandcement mixer-transportmachine grote hoeveelheden specie per dag verwerken, waarmee we de mogelijkheid hebben ook de grotere bedrijfsvloeren op één dag aan te brengen. Door onze flexibele inzetbaarheid kunnen we bovendien snel inspelen op uw vraag. Hierdoor blijft de invloed op uw bedrijfscontinuïteit tot een minimum beperkt.

Waarom kiezen voor het inhuren van AVV afbouw?

We zetten de voordelen even voor u op een rijtje:

  • Zeer scherpe prijs
  • Optimale kwaliteit door volautomatische menging
  • Minimum tijdverlies door snelle werkwijze
  • Geen opslag en overlast van zand, cement en materialen voor de deur.
  • Alleen een wateraansluiting en parkeerruimte nodig

Wilt u een offerte voor het aanbrengen van zandcementdekvloeren in uw bedrijfspand ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan. U krijgt snel een passend aanbod op maat.