Vloerafwerking

Vloerafwerking

Vloerafwerking

De kwaliteit van de ondervloer is erg belangrijk voor de uiteindelijke vloerafwerking. Door een goede ondervloer blijft de bovenlaag stabieler liggen en ontstaan hier geen niveauverschillen. Met een zandcementdekvloer of anhydrietvloer van AVV Afbouw kunt u vertrouwen op een topkwaliteit ondervloer.

Het tot stand komen van een vloer

Bij het tot stand komen van een vloer zijn vele partijen betrokken. Elke partij is verantwoordelijk voor een deel van het ontwerp- en uitvoeringsproces. In de praktijk blijkt echter dat er vaak te weinig coördinatie is en onduidelijk is wie waarvoor verantwoordelijk is. AVV Afbouw heeft de ervaring en kennis in huis om u hiervoor te behoeden. Dat is ook de reden waarom wij al voor de offertefase willen weten welke vloerafwerking – bijvoorbeeld een tegelvloer, marmoleum, hout of een andere vloerafwerking – u uiteindelijk wilt hebben. Hier stemmen wij onze computers en de uiteindelijke mengverhoudingen op af.

Zandcementdekvloer klaar voor afwerking

AVV afbouw zorgt ervoor dat uw vloer klaar voor afwerking opgeleverd wordt. Wanneer de vloer vloerverwarming bevat wordt hier uiteraard rekening mee gehouden in de mix van materialen. Geef dit dus wel aan bij het aanvragen van uw offerte. De juiste mix is essentieel voor de perfecte afwerking van uw vloer.


Wilt u AVV afbouw inschakelen voor de afwerking van uw vloer? Vraag dan via de button een offerte aan en u ontvangt snel een concurrerend prijsvoorstel.