Vloerverwarming

Vloerverwarming

Voor vloerenbedrijf AVV  zijn sommige vragen essentieel bij het aanleggen van een anhydrietvloer of cementdekvloer in combinatie met vloerverwarming. Eén daarvan is de vraag of de ondergrond voorzien is van vloerverwarming.

Dekvloer en vloerverwarming

Bij vloeren met vloerverwarming mengen we altijd een estrolithvloeistof (lijm) door het zandcement. Dit is voor extra wapening in de vloer en het geeft een betere warmtegeleiding. Maar de meest duurzame  en energiezuinige dekvloer is een anhydriet dekvloer deze  geeft 20% meer warmte afgift en is uitermate geschikt met een vloerverwarming systeem op isolatie en een dunnere laag dikte. Omdat de mengverhouding door een computer wordt geregeld is de kwaliteit van ons zandcement of anhydriet zeer hoogwaardig en altijd constant. Geef daarom in ons offertestappenplan aan of vloerverwarming voor u van toepassing is.

Vloerverwarming aanleggen

Wilt u een vloerverwarming aanleggen onder de dekvloer let dan wel op dat u goed kijkt naar de uiteindelijke afwerking tegels, pvc enzovoorts en met name de beschikbare dikte in het pand of de woning voor het type dekvloer zandcement of anhydriet? Anhydriet is met name zeer geschikt voor dunnere laagdiktes bijvoorbeeld als u kiest voor een isolatie onder de vloerverwarming en zandcement is juist geschikt voor afwerkingen met cement gebonden afwerkingen zoals beton cire, tegels en dikkere laag diktes. Dit is waar de kennis van AVV afbouw om de hoek komt kijken. Wij zorgen voor het juiste materiaal en de juiste afwerking. Eventueel kunnen wij via onze partner ook een offerte voor vloerverwarming voor u maken?

Gelijk een offerte voor vloerverwarming

Indien u nog geen vloerverwarming heeft maar hier wel over nadenkt dan kan AVV vloeren u ook van dienst zijn. Wij kunnen voor u een offerte opvragen bij onze vaste partner die gespecialiseerd is in het aanleggen van vloerverwarming tegen een scherpe prijs. Als u ons offertestappenplan invult en bij stap 6 aanvinkt dat u een offerte wil ontvangen voor vloerverwarming dan willen we ook graag weten op welke warmtebron deze aangesloten kan worden, is dat een warmtepomp (lage temperatuur) CV (gas) of een stadsverwarming. Deze partner is specialist in het aanleggen van alle soorten vloerverwarming.

Kies voor gemak en de scherpste prijs bij AVV (Afbouw Vloeren Volendam) en partners, voor een totale combinatie vanaf de kruipruimte met het leveren van schuimbeton, vloerverwarming en de dekvloer ' dit zit ons als gegoten. Benieuwd naar onze prijs? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.