Wat is de prijs van een anhydrietdekvloer?

Wat is de prijs van een anhydrietdekvloer?

Wat is de prijs van een anhydrietdekvloer?

De prijs van een anhydrietvloer is afhankelijk van een aantal factoren. Als consument weet je vaak niet wat je kan verwachten wanneer je een offerte aanvraagt. Bij AVV Afbouw houden wij de kosten voor u en onszelf zo laag mogelijk. Vergelijk onze prijzen maar eens met die van een ander bedrijf en u zult versteld staan! Bereken de kosten van een anhydrietvloer gemakkelijk met onze prijs calculator!

De laagste prijs voor uw anhydriet dekvloer bij AVV Afbouw.

Wanneer u uw vloeibare anhydrietvloer laat storten door AVV Afbouw bent u verzekerd van een dekvloer die ruimschoots voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen. Eindafwerkingen zoals Pu coatings, pvc vloeren, tegels en andere soorten afwerkingen kunnen prima gelegd worden. En dat tegen een messcherp tarief.
Door onze efficiënte werkwijze waardoor we zelf de materialen mee nemen in onze volautomatische Bremat Mortelinstallatie hebben wij geen overbodige transport en leveringskosten. Zo houden wij de kosten laag. Ook houden wij rekening met de dikte en de sterkte van uw dekvloer. Voor een sublieme dekvloer tegen een laag tarief is AVV Afbouw de juiste partij. Meer informatie over anhydriet en de eigenschappen en voordelen? 

Wat kost een anhydriet dekvloer

De kosten van een anhydriet dekvloer hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zijn het aantal strekkende meters en de dikte van de vloer. Hoe dikker de vloer moet worden gelegd, hoe meer materiaal er moet worden gebruikt. Dit geldt hetzelfde voor het aantal strekkende meters dat moet worden gelegd. Daarnaast is de reis en aanrijdtijd ook nog van invloed op de prijs die u betaalt voor een dekvloer. Echter nemen de kosten per vierkante meter met een groter oppervlakte af aangezien de initiële kosten worden gespreid over het geheel.

Weten wat uw anhydrietvloer werkelijk kost? Onze rekentool berekent het direct gratis voor u!

Hoeveel invloed heeft arbeid op de anhydrietvloer prijs?

In vergelijking met een cementdekvloer is een anhydrietvloer minder arbeidsintensief. Dit houdt in dat werknemers van AVV Afbouw sneller een bepaald aantal m2 kunnen maken. De arbeidskosten van een anhydrietdekvloer liggen een stuk lager dan die van een gesmeerde traditionele zandcement dekvloer. Een anhydrietvloer is dus een arbo vriendelijke en goedkoper alternatief voor een cementdekvloer!

Wist je dat u tot wel 25% van uw energiekosten kunt besparen door te kiezen voor een anhydrietvloer?

Een anhydrietvloer omsluit de vloerverwarming in vergelijking met een traditionele cementdekvloer stukken beter. Zo houdt een anhydrietvloer langer zijn warmte vast doordat de buffer met de vloer minder is. En dit zie je terug in de energierekening. Een vermindering van de kosten die kan oplopen tot wel 25%! Meer informatie over anhydriet en de eigenschappen en voordelen?