Cement dekvloer

Cement dekvloer

Cement dekvloer

Ook voor een cementdekvloer bent u bij AVV Afbouw aan het juiste adres. AVV legt cementdekvloeren in alle hardheden, zowel voor particulier gebruik als voor intensief belaste werkvloeren binnen grote ondernemingen.

AVV: specialist in Anhydriet en cementdekvloeren

Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer waar naderhand vloerbedekking op kan worden gelegd zoals tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. AVV is specialist op het gebied van cementdekvloeren en hanteert de allerscherpste tarieven in zijn kwaliteitsklasse. Een AVV cementdekvloer ligt verzekerd als gegoten.

Materialen van de beste kwaliteit

Cementdekvloeren en anhydrietvloeren worden vervaardigd uit een combinatie van zand en cement of gips. De verhoudingen en materiaalsoorten bepalen de hardheid en kwaliteit van de dekvloer. Natuurlijk gebruikt AVV alleen materialen van de allerbeste kwaliteit.

Anyhdriet en Cementdekvloeren van topkwaliteit

Een cementdekvloer van AVV is niet stuk te krijgen en gaat levenslang mee. De vakkundige vloerleggers van AVV zorgen voor spiegelgladde zandcementdekvloeren van topkwaliteit, zowel voor grote als voor kleine projecten.