Cementdekvloer prijs

Cementdekvloer prijs

De prijs van een cementdekvloer kan per bedrijf enorm verschillen. Bij veel bedrijven zijn de kosten voor het leggen van een vloer onnodig hoog. AVV Afbouw doet er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat u voor een cementdekvloer een prijs betaalt die veel lager is dan bij een gemiddeld ander bedrijf.

 

De laagste prijs voor uw cementdekvloer bij AVV Afbouw

Wanneer u uw zandcementdekvloer laat storten door AVV Afbouw, bent u verzekerd van een dekvloer die ruimschoots voldoet aan de gewenste kwaliteitseisen, zodat alle eindafwerkingen zoals Pu coatings, pvc vloeren, tegels enzovoorts prima gelegd kunnen worden, tegen een messcherp tarief. Door onze efficiënte werkwijze waardoor we zelf de materialen mee nemen in onze volautomatische Bremat Mortelinstallatie hebben wij geen overbodige transport en leveringskosten waardoor we de kosten laag kunnen houden, Voor een sublieme dekvloer van de juiste sterkte moet u bij AVV Afbouw zijn.

Wat kost een cement dekvloer

Er zijn een aantal factoren waarvan de prijs van uw cementdekvloer afhankelijk is. Laten we beginnen bij het begin: het aantal vierkante meters en de dikte van de vloer. Dit zijn de twee belangrijkste pijlers. Hoe dikker de vloer moet worden gelegd hoe meer materiaal moet worden gebruikt. Dit geldt hetzelfde voor het oppervlakte van de vloer. In zijn totaliteit neemt de verhouding af aangezien de vaste kosten dan over een groter oppervlakte worden verspreid. Benieuwd wat uw dekvloer gaat kosten? Onze rekentool berekent het direct voor u!

Moet ik extra betalen wanneer ik vloerverwarming heb?

Nee, een huis zonder vloerverwarming wordt nagenoeg niet meer opgeleverd. Het zou dan ook vreemd zijn dat hier extra kosten voor worden gerekend. Echter is het zo dat de vloerverwarming pas comfort geeft als er voldoende massa op de leidingen aanwezig is (2,5 cm minimaal) zodat deze laag op de leidingen als warmtebuffer zijn werk kan doen. Hierdoor neemt de dikte van de vloer toe maar gaat het energieverbruik als eindgebruiker wel naar beneden. Het is wel handig om vooraf te communiceren dat er vloerverwarming aanwezig is. Zo kunnen wij uw hier als leverancier in adviseren..

Heeft de afwerking van mijn cementdekvloer invloed op de prijs?

Daar kunnen we kort over zijn. De prijs van jouw cementdekvloer heeft niets te maken met de afwerking die u er vervolgens op wilt hebben.  Wij houden er echter wel rekening mee omdat wij het voor u zo makkelijk mogelijk willen houden. Door van te voren duidelijk in kaart te brengen welke afwerking u op uw vloer heeft maken wij het vervolgproces makkelijker en goedkoper.

De korte droogtijd van dekvloeren van AVV Afbouw laat prijs afnemen!

Alle cementdekvloeren van AVV Afbouw zijn na 24 uur beloopbaar, zo zorgen wij voor minder oponthoud tijdens de afbouw werkzaamheden van uw huis. Tijd is geld en stilstaan is achteruitgaan. Ga direct verder met de overige werkzaamheden aan uw woning.