Dekvloer storten? | Experts in vloerconstructie

Dekvloer storten

Dekvloer storten

Dekvloeren, ook wel afwerkvloeren, zandcementdekvloeren, smeervloeren, strijkvloeren of estrichvloeren genoemd, worden aangebracht als deklaag van reeds bestaande vloeren. AVV Afbouw is specialist in dekvloer storten en stort alleen zandcementdekvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen de allerscherpste prijzen.

Dekvloer storten voor egalisering

Een dekvloer storten doe je om een bestaande vloer glad en egaal af te werken. Dankzij de deklaag wordt een vloer geëgaliseerd en zodoende gebruiksklaar gemaakt. Omdat zandcementdekvloeren niet glad genoeg zijn om direct vloerbedekking zoals tapijt, laminaat, zijl, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels op aan te brengen, dient men als finishing touch eerst een dekvloer te storten. AVV kan zowel uw betonvloer als uw dekvloer storten en staat in voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Dekvloer storten voor bekabeling of vloerverwarming

Een dekvloer storten gebeurt niet alleen ten behoeve van een egaal oppervlak, maar ook om leidingen weg te kunnen werken voor onder andere water, elektra, verwarming en signaalbekabeling ten behoeve van TV of muziek. Deze mogelijkheden dienen dus te worden overdacht, nog voordat een afwerkvloer wordt gestort.

Dekvloer storten van topkwaliteit

Een zandcementdekvloer bestaat uit speciaal geselecteerde zandsoorten, die worden gefixeerd door toevoeging van hele kleine beetjes water. Door het zuinige gebruik van water, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen dat door AVV’s vloerexperts wordt gestort tot een spiegelgladde dekvloer van de hoogste kwaliteit.

AVV stort dekvloeren tegen de laagste prijzen

Wanneer u besluit uw dekvloer te laten storten door AVV Afbouw, dan verzekert u uzelf van een zandcementdekvloer van topkwaliteit, tegen een onklopbare prijs.