Dekvloer

Dekvloer

Dekvloer

Dekvloeren staan bekend onder velerlei benamingen. Zo kennen we smeervloeren, strijkvloeren, afwerkvloeren en estrichvloeren, allemaal termen voor één en dezelfde vloer. Een dekvloer wordt niet voor niets zo genoemd, een dekvloer wordt namelijk toegepast als toplaag op een bestaande vloer. AVV Afbouw is specialist in het leggen van dekvloeren van de hoogste kwaliteit en tegen een zeer scherp tarief.

Dekvloer voor egalisatie

Een dekvloer wordt aangebracht als bovenlaag op een bestaand vloertype om deze te vlakken ofwel te egaliseren. Betonvloeren zijn namelijk niet glad genoeg om direct te gebruiken voor tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. AVV kan zowel uw betonvloer als uw dekvloer verzorgen en staat in voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Dekvloer voor wegwerking bekabeling

Dekvloeren dienen niet alleen als afvlakmiddel en toplaag, maar ook als middel om leidingen voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek in weg te werken. Voordat u een dekvloer kunt laten leggen, is het dus van belang dat de bekabeling is afgewerkt.

Spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit

Anders dan een betonvloer, bestaat een dekvloer uit speciaal gesorteerd zand, dat door toevoeging van cement en water wordt gefixeerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zeer kleine hoeveelheden water, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen, dat door AVV’s vakkundige vloerenleggers wordt verwerkt tot een spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit.

AVV: dekvloeren tegen de scherpste prijzen

Wanneer u uw dekvloer laat leggen door AVV Afbouw, bent u verzekerd van een dekvloer van de allerhoogste kwaliteit tegen een uiterst scherpe prijs. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.