Dekvloeren

Dekvloeren

Dekvloeren

Dekvloeren zijn efficiënt, ijzersterk, veelzijdig inzetbaar en gaan uw leven lang mee. Een dekvloer van AVV Afbouw wordt bovendien ook nog eens tegen een uiterst voordelig tarief aangebracht.

Dekvloer als basis

Bij AVV bent u voor een dekvloer oftwel zandcementdekvloer aan het juiste adres. Of u nu kiest voor tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels, al dan niet met vloerverwarming, een AVV dekvloer is de juiste basis.

AVV: de voordeligste partij voor dekvloeren

Doordat de dekvloer (zandcementdekvloer) wordt gestort met behulp van AVV’s op maat ontwikkelde, volautomatische vrachtwagen met Bremat mortelinstallatie, is AVV Afbouw in alle opzichten de voordeligste partij wanneer u een dekvloer nodig heeft.

Voordelen AVV dekvloer

Dankzij de Bremat mortelinstallatie kan AVV zelf zand en cement vervoeren voor uw dekvloer, zodat u daarvoor niet afhankelijk bent van derden. Andere voordelen zijn:

  • de schone werkwijze bij het storten van de dekvloeren
  • het voorkomen van mogelijke overlast door materiaalopslag voor de dekvloer
  • en bovendien de ongeëvenaarde kwaliteit van de AVV dekvloer

Het mixsysteem op de vrachtwagen is volautomatisch en genereert een constante hoge betonkwaliteit. Een dekvloer van AVV is zo voordelig dankzij de efficiënte werking van de mixer-transportmachine.

Dekvloeren tegen de allerscherpste prijs

Doordat een groot deel van het werk aan de dekvloeren of zandcementdekvloeren uit handen wordt genomen door de volautomatische vrachtwagen en daardoor slechts één mankracht nodig is voor de dekvloer, kan AVV voor dekvloeren de allerscherpste prijzen hanteren in zijn kwaliteitsklasse.