Wat is de droogtijd van een cementdekvloer? | Lees hier!

Droogtijd cementdekvloer

Droogtijd cementdekvloer

Een zandcement dekvloer is de beste manier om uw vloer volledige af te dekken. Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer waar naderhand vloerbedekking op kan worden gelegd zoals tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. AVV is specialist op het gebied van cementdekvloeren en hanteert de aller-scherpste tarieven in zijn kwaliteitsklasse. AVV biedt u een gegarandeerde droogtijd voor een cementdekvloer.

Snelle droogtijd

De droogtijd van een dekvloer hangt volledig af van de ventilatie van de ruimte, onder normale omstandigheden is een dekvloer altijd beloopbaar tussen 24 tot 36 uur. Na 48 uur mag de ruimte extra worden bijverwarmd doormiddel van een kachel bijvoorbeeld om een snellere droogtijd te realiseren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over langdurig tijdverlies.

Voordelig tarief

Door de efficiente werking van onze zandcementmixer kunnen wij de kosten van uw cementdekvloer zo laag mogelijk en de droogtijd van uw cementdekvloer zo kort mogelijk houden.. Onze machine neemt veel werk uit handen zodat we weinig personeel nodig hebben. AVV kan zodoende de aller-scherpste prijzen hanteren in zijn kwaliteitsklasse.