Sterkte zandcement dekvloer

Sterkte zandcement dekvloer

De sterkte van een zandcement dekvloer is gigantisch. Bovendien gaat een goede zandcementdekvloer een heel leven mee. Schakel nu AVV in en profiteer zelf van de enorme sterkte van een zandcementdekvloer.

Zandcementdekvloer, de basis van uw gebouw

Voor een zandcementdekvloer bent u bij AVV Afbouw aan het juiste adres. Of u uw woning of bedrijfspand nu wilt opsieren met tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels, door de grote sterkte van de zandcement dekvloer vormt deze altijd een goede basis.

AVV levert vakwerk

De sterkte van een zandcementdekvloer wordt bepaald door de manier waarop deze gemixt en gelegd wordt. Met AVV wordt uw vloer volgens onze beproefde methode gelegd en we vergelijken verschillende producten. Zo bent u verzekerd van de juiste sterkte en functionele dekvloer.

Zandcement dekvloer tegen voordelig tarief

Door de efficiente werking van onze zandcementmixer kunnen wij u voor een scherpe prijs een zandcementdekvloer aanbieden. Onze machine neemt veel werk uit handen zodat we slechts één man personeel nodig hebben. AVV kan zodoende de aller-scherpste prijzen hanteren in zijn kwaliteitsklasse.