Zand cement dekvloer | 20 jaar specialisme | AVV Afbouw

Zand cement dekvloer

Zand cement dekvloer

Een zandcement dekvloer is breed inzetbaar, ijzersterk en er kunnen verschillende soorten afwerkingen op worden toegepast. Een goede zandcementdekvloer gaat bovendien levenslang mee. Een echte zandcementdekvloer van AVV Afbouw wordt bovendien professioneel gelegd en tegen uiterst voordelig tarief gerealiseerd. Maar wist je dat er nog een beter alternatief is? Ontdek de voordelen van anhydrietvloeren, een moderne keuze die zeker het overwegen waard is.

Zandcementdekvloer, de basis van uw gebouw

Een zandcement dekvloer is een geëgaliseerde ondervloer geschikt voor woningen, kantoor en bedrijfsruimtes, waarop allerlei afwerkingen gelegd kunnen worden, zoals tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. Voor zowel particulieren of bedrijven verzorgt AVV Afbouw dekvloeren van hoge kwaliteit. Dit gebeurt meestal op vloerverwarming systemen, zowel lage temperatuur verwarming als op een gas (CV-ketel) gestookte vloerverwarming. AVV is een gespecialiseerd vloerenbedrijf dat er voor zorgt dat zorgt voor een stevige basis.

De alternatieven voor een anhydrietdekvloer(en)

Een cementdekvloer is uitstekend geschikt wanneer het moet worden gesmeerd in vochtige ruimtes, zoals garages en schuren(bergingenen) en badkamers. Wanneer deze omstandigheden niet aanwezig zijn kan ook worden gekozen voor een zandcementdekvloer. Dit is een duurzamere en lichtere variant.

Egaliseren, coaten en schuren van uw zandcement dekvloer

Een zandcement dekvloer is vlak en gereed voor een verdere afwerking, zoals tegels enzovoorts, maar als er een plak pvc op komt, dient de vloer altijd eerst ligt over getrokken te worden met een egaline, zodat de pvc legger garantie kan geven op zijn hechting. Ook kan de vloer alleen worden gecoat, dit gebeurt dan meestal met een PU-coating op de gewenste kleur. Door de vloer te coaten behoudt het langer zijn hoogwaardige kwaliteit en is het minder gevoelig voor vuil, vocht en beschadigingen.

AVV: de beste partij voor een zandcement dekvloer

Wij leveren alleen dekvloeren van hoge kwaliteit. Dat komt door de perfecte samenstelling van onze dekvloeren. De speciaal ontwikkelde vrachtwagen met Bremat mortelinstallatie zorgt ervoor dat de samenstelling van uw dekvloer altijd optimaal is. Het enige wat wij hier voor nodig hebben is een wateraansluiting. Zo zijn wij niet afhankelijk van tussen partijen en leveren wij hoogstaande kwaliteit tegen de laagste prijs!

Waarom kiezen voor een zandcement dekvloer van AVV afbouw?

Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn de andere voordelen:

  • het brandschoon achterlaten van de werkplek
  • geen materiaalopslag nodig
  • voortreffelijke vloerkwaliteit

Het mixsysteem op de vrachtwagen is volautomatisch en genereert een constante hoge betonkwaliteit.

Zandcementdekvloer tegen voordelig tarief

Dankzij onze efficiënte werkwijze en door gebruik te maken van onze mixer-transportmachine worden personeelskosten tot het minimum beperkt. Op deze manier kan een enkele mankracht de werkzaamheden van meerdere personeelsleden uitvoeren. Zo zorgen we voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met onze vloeibare mixer-transportmachine kunnen wij vloeibare dekvloeren leveren, zoals anhydriet die een stuk sterker zijn waardoor er minder materiaal verbruikt hoeft te worden en daardoor is dit een stuk duurzamer, maar biedt het ook andere voordelen. Weten wat jouw dekvloer kost? Bereken het snel en vrijblijvend en ontvang een offerte op maat.