Zandcementdekvloer

Zandcementdekvloer

Wilt u een zandcementdekvloer laten leggen? Dan bent u bij AVV Afbouw uit Volendam aan het goede adres. Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer waar naderhand vloerbedekking op kan worden gelegd zoals tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. AVV is specialist op het gebied van cementdekvloeren en hanteert de aller-scherpste tarieven in zijn kwaliteitsklasse.

Zandcementdekvloer met een snelle droogtijd

Bij het leggen van een zandcementdekvloer heeft u altijd te maken met een bepaalde droogtijd. Dat kan soms knap lastig zijn als u snel verder wilt met andere werkzaamheden. Wij gebruiken een speciale werkwijze. Hiermee verkleinen we de droogtijd van enkele weken tot slechts enkele dagen. Na twee dagen kunt u de vloer betreden waardoor u direct verder kunt met andere werkzaamheden.

Een topkwaliteit zandcementdekvloer voor weinig geld

Onze zandcementmixer werkt nauwkeurig en heel efficiënt. waardoor wij de kosten van uw cementdekvloer zo laag mogelijk en de droogtijd van uw zandcementdekvloer zo kort mogelijk houden. Bovendien neemt onze machine veel werk uit handen zodat we weinig personeel nodig hebben. AVV Afbouw hanteert daarom de allerscherpste prijzen in zijn kwaliteitsklasse.

Zandcementdekvloer van de beste kwaliteit

Een zandcementdekvloer van AVV gaat levenslang mee en is letterlijk niet stuk te krijgen. De vloerleggers van AVV zorgen razendsnel voor spiegelgladde zandcementdekvloeren van topkwaliteit, zowel voor grote als voor kleine projecten.