Zandcementvloer

Zandcementvloer

Zandcementvloer

Zandcementvloer, dekvloeren, afwerkvloeren, smeervloeren. Zandcementdekvloeren staan bekend onder allerlei benamingen. De naam zandcementvloer zegt eigenlijk al genoeg. AVV Afbouw is specialist in het leggen van zandcementvloeren van de hoogste kwaliteit en tegen een zeer scherp tarief.

Zandcementvloer voor egalisatie

Een zandcement vloer wordt aangebracht als bovenlaag op een bestaand vloertype om deze te vlakken ofwel te egaliseren. Betonvloeren zijn namelijk niet glad genoeg om direct te gebruiken voor tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels.

Wegewerking bekabeling

Zandcementvloeren zijn ook een middel om leidingen voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek in weg te werken. Voordat u een zandcementvloer kunt laten leggen, is het dus van belang dat de bekabeling is afgewerkt.

Anders dan een betonvloer, bestaat een dekvloer uit speciaal gesorteerd zand, dat door toevoeging van cement en water wordt gefixeerd. Doordat er gebruik wordt gemaakt van zeer kleine hoeveelheden water, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen, dat door AVV’s vakkundige vloerleggers wordt verwerkt tot een spiegelgladde dekvloer van topkwaliteit.

AVV Afbouw levert een zandcementvloer tegen de scherpste prijzen. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

Wilt u een zandcementvloer laten leggen? Dan bent u bij AVV Afbouw uit Volendam aan het goede adres. Een cementdekvloer is een cementgebonden ondervloer waar naderhand vloerbedekking op kan worden gelegd zoals tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels. AVV is specialist op het gebied van cementvloeren en hanteert de aller-scherpste tarieven in zijn kwaliteitsklasse.

Zandcementvloer met de snelste droogtijd

Een zandcementvloer moet altijd drogen. Dat kan soms knap lastig zijn als u snel verder wilt met andere werkzaamheden. Maar wij gebruiken een speciale werkwijze. Hiermee verkleinen we de droogtijd van enkele weken tot slechts enkele dagen. Na twee dagen kunt u de vloer betreden waardoor u direct verder kunt met andere werkzaamheden.

Zandcementvloer | kwaliteit is betaalbaar

Onze zandcementmixer werkt nauwkeurig en heel efficiënt. waardoor wij de kosten van uw cementdekvloer zo laag mogelijk en de droogtijd van uw zandcementvloer zo kort mogelijk houden. Bovendien neemt onze machine veel werk uit handen zodat we weinig personeel nodig hebben. AVV Afbouw hanteert daarom de scherpste prijzen in zijn kwaliteitsklasse.