Duurzame en energiezuinige vloer

Duurzame en energiezuinige vloer

Op zoek naar een manier om jouw huis, woning of pand te isoleren en duurzaamer en energiezuiniger te maken? AVV afbouw helpt u met het isoleren van de kruipruimte met schuimbeton, verschillende systemen om uw vloer te verwarmen of te koelen en duurzame dekvloeren zoals anhydriet en zandcementvloeren!

Met een schuimbeton ondervloer heeft u een mooie isolerende basis voor verdere afwerking zoals vloerverwarming in combinatie met een anhydriet- of zandcement dekvloer. AVV verzorgt het gehele pakket voor u! Wij isoleren de ondervloer met schuimbeton, leveren en installeren de vloerverwarming en de dekvloer! Benieuwd wat dat gaat kosten? Ontvang direct vrijblijvend een scherpe prijs en bereken eenvoudig hoeveel uw project gaat kosten door enkele gegevens over uw bouwproject in te voeren.

 

Dicht uw ondervloer goed af vóór het schuimbeton

Voordat het schuimbeton wordt gestort is het belangrijk om uw kruipruimte goed af te dichten met een waterdichte PE folie. Zo ontstaat er een waterdichte bak (badkuip). Op deze manier voorkomt u dat de schuimbeton weg loopt en verzakt tijdens het uithardingsproces. Indien gewenst kan AVV afbouw ook de afplak werkzaamheden voor u uitvoeren tegelijk met het uitzetten van de gewenste gestorte hoogte en maatvoering. Zorg ervoor dat de folie mooi strak in alle hoeken en holtes zit zodat er geen holle ruimtes kunnen ontstaan tijdens het storten. Dit zal helpen om een sterkere basis te creëren. Zodra het schuimbeton is uitgehard, kunt u uw de vloer verder opbouwen door middels een vloerverwarmingssysteem en een dekvloer. Met een goede isolatie RC waarde van de schuimbeton heeft u een duurzame energiezuinige basis gelegd voor u woning of pand.

Duurzame en energiezuinige vloer

Installeer schuimbeton onder de vloer

Een vloer van geschuimd beton is een uitstekende manier om uw huis te isoleren en uw energiekosten te verlagen. Het schuim helpt de warmte binnen te houden en het beton helpt het gewicht van het schuim gelijkmatig te verdelen. Geschuimd beton heeft een hoge isolatiewaarde en is voor een professional een vrij eenvoudig proces. Echter zijn een paar dingen die waarvoor AVV al jaren ervaring in heeft. Ten eerste, schuimbeton moet worden geïnstalleerd op een vlakke of afgedichte ondergrond. Ten tweede moet u wapening gebruiken om het schuimbeton te versterken. Ten slotte moet u een dampscherm over het schuimbeton installeren voordat u een vloer kunt installeren. Dit alles neemt AVV voor u uit handen. Wij verzorgen dit proces van A tot Z zodat u kunt genieten van het eindresultaat.

Duurzame en energiezuinige vloer

Maak gebruik van vloerverwarming

Vloerverwarming is een duurzame en effectieve verwarmingsoplossing en tegenwoordig kan tegenwoordig ook worden gebruikt als koeling in combinatie met een warmtepomp. Een warmtepomp wordt zowel in woningen als in commerciële gebouwen kan gebruikt. Het gebruik van vloerverwarming heeft vele voordelen, zoals meer comfort, een hogere energie-efficiëntie en lagere stookkosten. Als u overweegt om vloerverwarming in uw huis of bedrijf te installeren, moet u met een aantal zaken rekening houden. Ten eerste, zorg ervoor dat uw vloerafwerking compatibel is met vloerverwarming. Ten tweede, houd rekening met de totale warmtebelasting van uw woning en kies een systeem dat aan uw verwarming behoeften voldoet. En ten slotte moet u ervoor zorgen dat een gekwalificeerde vakman uw vloerverwarmingssysteem installeert. Met de juiste planning en installatie kan vloerverwarming u jarenlang een comfortabele en efficiënte werking bieden. AVV Afbouw biedt hoogwaardige vloerverwarmingssystemen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij helpen je het juiste systeem voor uw behoeften en budget te kiezen, en we bieden een breed scala aan opties waaruit u kunt kiezen. Door enkele gegevens in te vullen in onze stappenplan ontvangt u altijd een scherpe eerlijke prijs.

Duurzame en energiezuinige vloer

Energie efficiënte en duurzame anhydriet dekvloer

Een duurzame en energiezuinige anhydrietvloer is een populaire keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Zo worden anhydrietvloeren vaak gebruikt in combinatie met vloerverwarming en warmtepompen. Dat komt omdat een anhydrietvloer een veel betere warmtegeleiding heeft als de oude traditionele hand gesmeerde zandcementdekvloer. Daarnaast hebben een extreem hoge buig en treksterkte waardoor ze krimp en scheur arm zijn. Naast duurzaamheid is anhydriet ook een uitstekende isolator en warmtegeleider, die helpt om ruimtes op temperatuur te houden in de winter en koel in de zomer. Om deze redenen zijn anhydrietvloeren een uitstekende keuze voor elke woning of pand die een duurzame energiebesparende vloer nodig heeft.

Energie besparen met een anhydriet dekvloer

Waarom AVV afbouw?

Wij voldoen aan de strengste geluids- en mileunormen

AVV is een modern vloerenbedrijf met de focus op denken in oplossingen voor uw dekvloer(en). AVV specialiseert zich in duurzame dek- en ondervloeren. Wij leggen zowel anhydrietvloeren als cementgebonden dekvloeren. Ook een combinatie met schuimbeton en/of vloerverwarming is bij ons mogelijk. De cementgebonden dekvloeren kunnen op traditionele wijze (ZC) maar ook als vloeibare dekvloer (VZC) worden gelegd.

AVV duurzaam