Vloeibare zandcement dekvloer

Een vloeibare zandement dekvloer is een duurzame dekvloer dat minder Co2 uitstoot. Door vloeibaar zandcement te gebruiken is er voor de dekvloer een dunnere laagdikte nodig. Hierdoor kan er betere en dikkere isolatie worden gebruikt onder de dekvloer en is er minder materiaal nodig; milieuvriendelijk dus! Een ander voordeel van de vloeibare zandcement is dat dit 35% minder CO2 uitstoot heeft dan traditionele zandcementdekvloer.

Een vloeibare zandcement dekvloer

Duurzaam en minder Co2 uitstoot!

Een vloeibare zandcement dekvloer heeft een hoogwaardige kwaliteit; minimaal C16-F4. De gemiddelde druk- en buigsterkte is 4x keer hoger dan die van een traditionele zandcementdekvloer en kan daarom een een goede basis zijn voor verdere afwerkingen, zoals tegels.

Besparen door een vloeibare zandcementdekvloer

Door de vloeibare mortel homogene massa waardoor er bijna geen lucht in zit. Dat in vergelijking tot een traditionele dekvloeren  houd deze  mortel beter de warmte vast waardoor dit resulteert in lagere energiekosten, dit in combinatie met een vloerverwarming systeem. Ook ideaal geschikt voor renovatie van uw vloer met een isolatielaag.

Vloeibare zandcementvloeren toepasbaar op alle ondergronden

Vloeibare zandcementvloeren zijn toepasbaar op alle gewenste ondergronden, met of zonder vloerverwarming. De vloeibare vloer zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding in combinatie met vloerverwarming en bovendien zijn de vloeren al beloopbaar na 24 uur.

Duurzame AVV producten

Duurzamer en maximale CO2 reductie

Waarom AVV afbouw?

Wij voldoen aan de strengste geluids- en mileunormen

AVV is een modern vloerenbedrijf met de focus op denken in oplossingen voor uw dekvloer(en). AVV specialiseert zich in duurzame dek- en ondervloeren. Wij leggen zowel anhydrietvloeren als cementgebonden dekvloeren. Ook een combinatie met schuimbeton en/of vloerverwarming is bij ons mogelijk. De cementgebonden dekvloeren kunnen op traditionele wijze (ZC) maar ook als vloeibare dekvloer (VZC) worden gelegd.

AVV duurzaam

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!