Zandcementdekvloeren - AVV afbouw - Specialist in dekvloeren - AVV Afbouw - Beste prijs / kwaliteit dekvloer

Zandcementdekvloeren

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft AVV Dekvloeren ervaring met het leggen van zandcement dekvloeren. Wij leveren zandcementdekvloeren van hoogstaande kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Zandcementdekvloeren

Een verdiepingsvloer of vloer op de begane grond wordt afgewerkt met een zandcementdekvloer. Hierin kunnen de leidingen voor water, (vloer)verwarming en elektra worden weggewerkt. Daarnaast legt de vlakke afwerking de basis om de vloer verder te bewerken met de gewenste vloerbedekking.

Vergelijk de verschillende eigenschappen:
Traditionele zandcementdekvloer vs vloeibare zandcement vloeren

De zandcementekvloer bestaat uit geselecteerd zand, cement en water dat in een mortelmachine wordt gebonden tot specie. De mengverhouding in combinatie met de hoeveelheid zand en cement bepaalt de druksterkte (CW).

Onderstaand de gebruikerskwaliteit;

- CW12: Woningbouw
- CW16: Kantoren en school- en openbare gebouwen
- CW20: Bedrijfsgebouwen en garages

Een goede en constante mengkwaliteit is belangrijk voor de sterkte van de vloer. Dit gebeurt bij AVV volautomatisch door de zandcement mixer-transportmachine. De gewenste druksterkte wordt ingevoerd en de juiste verhouding wordt door de computer aangestuurd.

Wanneer de zandcement dekvloer zwevend of over vloerverwarming wordt aangebracht voegen wij estrolith(lijm) aan de specie toe voor een betere wapening en warmtegeleiding. Ook adviseren wij in geval van vloerverwarming altijd minimaal 2,5 cm dekking aan te brengen bovenop de leidingen.
 

Wanneer een druksterke vloer wordt verlangd bij bijvoorbeeld een garagevloer, dan werken we deze vloer machinaal af doormiddel van een vlindermachine.