Zandcement mixer-transportmachine

Zandcement mixer-transportmachine

Zandcement mixer-transportmachine

Sinds 2006 werken we dagelijks met onze volautomatische Bremat mortelinstallatie. We hebben deze combinatie van transportmiddel en zandcement mixer op maat laten ontwikkelen en vanaf 2019 ook een vloeibare mortelinstallatie waarmee we vloeibare dekvloeren zoals anhydriet en schuimbeton kunnen maken en verpompen. Dit levert een aantal belangrijke voordelen op waarmee AVV afbouw zichzelf onderscheidt in de markt.

  • De zandcementmixertransportmachine of vloeibaretransportmachine neemt materiaal mee, waardoor we niet langer afhankelijk zijn van zand en mortel leveringen van derden. U hoeft alleen te zorgen voor een wateraansluiting met 3/4" schroefdraad en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wanneer er ruimte is voor een vuilniswagen voor de deur, kunnen wij u ook bereiken.
  • De zandcementmixertransportmachine of vloeibare transportmachine zorgt voor een bijzonder schone werkwijze en we proberen altijd zo min mogelijk materiaal over te houden door niet te veel aan te maken. We rollen de slangen uit en kunnen beginnen. Overlast van zand- of materiaalopslag voor de deur behoort tot het verleden.
  • U kunt vertrouwen op een zandcementdekvloer anhydrietvloer of schuimbetonvloer van onberispelijke kwaliteit. Het mixsysteem op de vrachtwagen is volautomatisch en genereert een constante hoge kwaliteit.
  • Doordat we met de zandcementmixertransportmachine of vloeibare transportmachine alles in eigen hand hebben, kunnen we flexibel inspelen op de klantvraag. Dat betekent dat we net zo gemakkelijk inzetbaar zijn bij kleine als grote projecten en dat we snel kunnen handelen wanneer er een dringend beroep op ons wordt gedaan.
  • De efficiënte werkwijze van de zandcementmixertransportmachine of vloeibare transportmachine maakt het mogelijk een zeer scherpe prijsstelling te voeren. We durven te stellen dat we de goedkoopste dekvloer of schuimbeton leverancier zijn in onze kwaliteitsklasse.


Wilt u een prijsvoorstel van AVV Vloeren ontvangen? Vraag dan via de button een offerte aan.