Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Theo Van der Waals
Sept 2022) Goede afspraken met een zeer goed resultaat. De vloer ligt er nu strak bij.
Dirk Groot
September 2022) We zijn super tevreden met de door avv aangebrachte zandcementvloer in onze schuur. Zeer strak gesmeerd, leuke gasten, en goede communicatie en afstemming vooraf. Topbedrijf!
Roelof van Binsbergen
September 2022) Goede communicatie en goede instructies en informatie over het leggen van de vloer. Heel duidelijk gemaakt dmv een filmpje. De vloer ligt er strak in en alles is keurig opgeruimd !
Joost Botman
September 2022) Wederom volgens afspraak en een top kwaliteit en service het is een feestje om met deze mensen te weken
Jan van Husen
Sept 2022) Werkzaamheden keurig volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden over het resultaat!
Csabi Orsos
September 2022) Keurig op de afgesproken tijdstip aangekomen , perfect afgeleverd werk, alles opgeruimd, netjes achtergelaten werkplek. Zeer tevreden met AVV
Jos weisscher
September 2022)In de ochtend ( 6 uur ). Kwamen de mannen zoals afgesproken met een grote ???? Deze was moeilijk op de plaats van bestemming te krijgen maar met enige heen en weer rijden was de klus in ca 3 uur geklaard vloer ziet er prachtige uit .gevlinderd en wel petje af voor deze vakmensen
Coen Sipkes
Juli 2022) Ouderwets vakmanschap! Goede communicatie, komen hun afspraken na en maken vakwerk tegen realistische prijzen.
Anton Koole
Juli 2022) Dit jaar voor de 3e keer een cement dekvloer laten smeren. nu een woonkamer en garage, was weer top geregeld, vloer ziet er strak uit. Fijne mannen om mee te werken. Alles is top, van offerte tot het smeren van de vloer. Zoek niet verder, betere zijn er niet
Brian Kumbangsila
Juli 2022) Alles is volgens afspraak gelopen. Vloer ligt er super strak in en alles netjes en schoon achtergelaten. Wij zijn er super blij mee!
Jordy lodewijks
Juli 2022) Zeer tevreden keurig op tijd en ziet er goed uit top
Robin Ooteman
Juli 2022)Top aangebrachte zandcementdekvloer! Alles ligt er netjes bij en is goed achter gelaten door de mannen van AVV. Vooraf goed ingelicht over de uit te voeren werkzaamheden door video's en goede antwoorden in de mail. Een week van te voren ook nog gebeld als laatste controle en bespreking. Aanrader!
Chris Rotsteege
Juli 22)Top bedrijf, alles perfect geregeld en super vlak!
Richard van de Graaf
Wat een top bedrijf alles vanaf het begin duidelijk en volgens afspraak en dat in deze tijd waar het lijkt dat niemand zijn afspraken lijkt na te komen in de bouw sector door corona en andere smoesjes met planning, AVV bedankt en ik raad jullie zeker aan bij vrienden en kennissen!!
Jeffrey Punt
Juni 2022) Alles van tevoren duidelijk doorgenomen, geen verrassingen achteraf. Niet voor ons en ook niet voor AVV. Vloer is superstrak en alles keurig achtergelaten. Helemaal top