Afwerkvloer storten

Afwerkvloer storten

Afwerkvloer storten

Afwerkvloer storten is een secuur werkje. Afwerkvloeren, ook wel bekend als dekvloeren, smeervloeren, strijkvloeren of estrichvloeren, worden gestort als toplaag op bijvoorbeeld een zandcementdekvloer. AVV Afbouw is specialist in afwerkvloeren storten en stort afwerkvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen messcherpe tarieven.

Afwerkvloer storten voor egalisering

Een afwerkvloer storten doe je om een egale bovenlaag te krijgen op een bestaande vloer. Zodoende wordt een vloer afgevlakt ofwel geëgaliseerd. Omdat betonvloeren niet glad genoeg zijn om direct tapijt, laminaat, zijl, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels op te bevestigen, dient men een afwerkvloer te storten. AVV kan zowel uw betonvloer als uw afwerkvloer storten en staat in voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.

Afwerkvloer storten voor wegwerking vloerverwarming

Een afwerkvloer storten wordt niet alleen gedaan om een vloer te egaliseren, maar ook om leidingen weg te werken voor onder meer water, elektra, afvoer, vloerverwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek. Voordat een afwerkvloer wordt gestort, moet dit deel van het project dus klaar zijn.

Afwerkvloer storten van topkwaliteit

In tegenstelling tot een betonvloer, bestaat een afwerkvloer uit speciaal geselecteerde zandsoorten (0,4), die door toevoeging van water en cement of gips worden gebonden. Doordat de computer alles tot op de gram afweegt en mixt tot het juiste mengsel, kunnen de AVV’s vakkundige vloerenleggers deze specie spiegelglad afwerken en krijgt u een vloer van topkwaliteit.

AVV stort afwerkvloeren tegen messcherpe prijzen

Wanneer u uw afwerkvloer laat storten door AVV Afbouw, bent u verzekerd van een afwerkvloer van de allerhoogste kwaliteit tegen een messcherp tarief. Neem voor een prijsindicatie vrijblijvend contact met ons op.