Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Joost Botman
Juni 2020) Top bedrijf, afspraken worden na gekomen, werken zeer netjes en leveren kwaliteit
Hans Walther
Mei 2020) Vandaag de dekvloer in een bedrijfspand laten smeren de heren gaan vakkundig te werk en vloer is super strak.
Maurice Prins
Mei 2020) Ik kan alleen maar zeggen Het is gewoon een top bedrijf prijs kwaliteit en gezelligheid Alles wat een klant nodig heeft dus zeker aan te raden thanks mannen voor de mooien zandcement vloer
W.J. Van de Biezenbos
Mei 2020) Vloer keurig er in gemaakt zeer tevreden over. Volgende klus neem ik zeker weer contact met jullie op.
Bert Dijksman
Mei 2020) Wij zijn super tevreden over de mooie vloer. Ondanks dat we halfweg moesten wisselen van plan ( smeren ipv vloeibaar) (overigens doordat we een aantal punten niet op orde hadden) werd door fijne en duidelijke communicatie alles geregeld.We adviseren anderen wel de instructies goed te lezen .Hadden wij ook beter kunnen doen
Jacoline Zwarts
Mei 2020) Na duidelijke instructies vooraf van AVV, ging alles vanochtend vroeg volgens afspraak. Aardige mensen en de werkzaamheden verliepen snel en zorgvuldig. Het resultaat is een superstrakke dekvloer! Kortom: een echte aanrader!
Hilda Roos
April 2020) Goede service, vakkundig.
Rene Bergers
April 2020) Voorafgaande aan het storten was de communicatie helder, afspraken zijn nagekomen, de vloer ligt er strak in en er is geen rommel achtergelaten. Ik kan AVV afbouw iedereen aanraden.
Jeroen Numan
April 2020) Van offerte tot oplevering perfect gegaan! Prijs, uitvoering, vakmanschap en netheid! Meer dan tevreden, dank hiervoor!
Bas Bourgondien
April 2020) de vloer is netjes strak en vakkundig neergelegd. en ik ben heel gelukkig met het resultaat.
John Drooglever
April 2020) Top werk en super snel . Zeker een aanrader .
Alex Roodakkers
April 2020) De heren zijn uiterst netjes en zorgvuldig te werk gegaan , de "rommel" (zandkrummel) die achterbleef was te verwaarlozen. Ik raad AVV dan ook zeker aan.
Piet Nederhof
April 2020) Vakkundig en snel. Precies volgens offerte. Alles schoon achtergelaten. Zeer tevreden.
Mitchel bon
April 2020) Super fijne mensen en echte vaklui !
Arie Muijs
April 2020)Vanmorgen is mijn dekvloer benedenverdieping gelegd door de mensen van Avv. Alles is gegaan zoals afgesproken, vooraf is er telefonisch contact geweest, (dit als prettig ervaren). Vloer ligt er netjes bij en alles keurig achter gelaten.