Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Wilfred verhoeven
Augustus 2020) Beste Barry en collega, hartelijk dank voor de uitstekende service. alles is Keurig netjes en ziet er strak uit.
Remco Koorn
Augustus 2020) Goed bedrijf, top gasten!Alles volgens afspraak op een snikhete dag, vroeg beginnen. Strakke vloer, bedankt!
Suzanne Tuynman
Juli 2020) Mooie strakke gietvloer gekregen over de vloerverwarming door de hele boerderij. Vooraf kregen we duidelijke informatie en instructies met fotos voor de voorbereidingen, om van succes verzekerd te zijn. Perfect oo tijd en alles volgens afspraak. Het resultaat mag er zijn. Bedankt AVV!
Thomas Wals
Juli 2020) Goede prijs en goede communicatie, toch wat onduidelijkheid over de vloerdikte boven op de noppenplaat / vloerverwarming. Maar al met al zeer tevreden over de vakmensen
P.A. de Vries
Mei 2020) Het is alweer een tijdje geleden maar we zijn (nog steeds) erg blij met de vloer. Goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer correcte en volledige informatievoorziening vooraf. Op de dag zelf op de afgesproken tijd aanwezig en alles zeer professioneel & vakkundig aangebracht en afgehandeld!
Maikel Bakker
Juli 2020) Volgens afspraak, netjes een belletje van te voren ???? strakke vloer, goede prijs en alles netjes achter gelaten!
Harmen van Laar
Juli 2020) Alles volgens afspraak en een superstrakke vloer voor een goede prijs.
Kees Verwoerd
Juli 2020) De vloer zit er strak in en lijkt zeer goed. Morgen ga ik water sproeien en op de "looppaden" stukloper leggen. Bedankt voor het advies. Ook kijk ik met plezier terug, van het 1e contact naar de afronding vandaag. De informatie, ook voor mij als leek, is helder, contact via app, telefoon en mail verliep goed gedurende offerte, voorbereiding, planning en er werd snel, vaak al binnen een dag, gereageerd. Het is wel een dag voor vroege vogels. Om 6 uur stonden ze voor de deur en na de koffie ging men aan de slag. Bij ons waren ze rond half elf klaar en dat is ook wel fijn. Top, tot de volgende keer!
Bastiaan Vonk
29-6-20) lekker vroeg waren ze hier .en mooi op tijd goed duidelijk verteld wat er gedaan wordt .Vloer mooi strak gelegd keurig opgeruimd aanrader voor een mooi vloer
Louis de Pauw
Juli 2020) Dit zijn echte professionals met een hele strakke werkwijze. de zandcementvloer in onze bedrijfsunit is superstrak geworden. Niet meer verder zoeken mensen, beter vind je niet! Louis de P, Cruquius Haarlemmermeer
Gerko Van de Ridder
Juni 2020) Super strak vakwerk!
Rinie Fuhren
Juni 2020) Mooie strakke vloer. Vriendelijke jongens, contact vooraf ook prima! Super blij mee.
Jeroen munster
Juni 20230) Top vloer, dik tevreden!
Stef Onderwater
Juni 2020) Zeer tevreden met de service! Professioneel personeel met professionele afwerking, aanrader dus!
M Bosma
Juni 2020) Strakke vloer! Op de afgesproken tijd was AVV aanwezig. De straat en oprit weer netjes achter gelaten. Ben dik tevreden! Nogmaals bedankt mannen.