Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Ron Buitendijk
Juni 2021) Zeer tevreden met het resultaat, de snelheid, professionaliteit. De mannen zijn erg vriendelijk en geen blabla. 60m2 lag er in 2,5 uur in.
Michel Wals
Juni 2021) Echte vakmannen, cementdekvloer ligt er mooi in. Duidelijke communicatie vooraf middels foto’s en filmpjes en ook achteraf!
Jaap Ooteman
Juni 2021) AVV heeft in mijn bedrijfshal de dekvloer gelegd, alles is perfect gedaan, duidelijke communicatie, afspraken en tijden tegen een concurrerende prijs ! Complimenten aan Barry , hij krijgt een dikke 10 !! En zeker 5 sterren!
Theodoor de vita
Mei 2021)Professionele ervaring. Wordt uitgevoerd zoals beloofd. Goede communicatie. Goede prijs voor werk.
W.J. Van de Biezenbos
Mei 2021) Weer zeer tevreden met het resultaat.
Jan Wouter Vastenhouw
mei 2021, mooie strakke vloer geleverd bij het huis van mijn dochter. zeker de moeite waard voor de volgende keer ????. dank je wel Barry en collega.
Thijs Hoozemans
Mei 2021) Zeer tevreden met AVV. Ca. 120m2 zeer strakke smeervloer gelegd! Alle afspraken nagekomen. Heldere communicatie. Goede prijs.
Vincent Verheij
Mei 2021) Prachtig resultaat, zonder aanmerkingen. Hebben zelfs zonder enig bezwaar een bijna dubbel zo hoge vloer gelegd door een meetfout van onze kant. Klasse mannen!
WR Boxman
April 2021) AVV heeft op 26-04-2021 bij ons de vloer gestort , kwamen volgens afspraak . Harde werkers keurige mensen , en een prachtige strakke vloer als resultaat. Dit bedrijf is een aanrader.
L Tromp
Apil 2021) Als er een dekvloer gesmeerd moet worden halen we zonder twijfel AVV erbij. Ook deze klus weer zoals we gewend zijn van ze. Snelle offerte, duidelijke afspraken, op tijd, nette mensen en een super strakke vloer en daarmee ik weer een tevreden klant. Vakmensen!
Siem grooteman
April 2021) Ze zijn op tijd en netjes de vloer afgeleverd en geen rommel achter gelaten ik zou ze aanbevelen binnen een week was het gelegd
Dick van Wingerden
April 2021) AVV heeft volgens afspraak onze vloer heel strak erin gemaakt. Modern materieel en zeer goede voorlichting, voor en na het werk.Wij zijn tevreden, dank je wel Barry en personeel!
Fjg Peerdeman
April 2021) Jongens van AVV, weer een klasse vloer gemaakt in Wognum. Alles volgens afspraak en spatstrak gemaakt. Op voor de volgende vloer. Groeten Jim en Ed
Marc van Dijk
April 2021) Wij zijn heel tevreden over AVV, duidelijke communicatie voor-en na het leggen van de vloer, vriendelijke mensen en ze leveren vakwerk. Vloer is superstrak en alles wordt netjes opgeruimd en schoongemaakt.
Zeger van Roemburg
22 maart 2021 is de vloer gelegd. Vanaf 20 januari is er overleg geweest hoe het werk uitgevoerd moest worden en wat er aan voorbereiding nodig was. Een week van tevoren nog een keer alles doorgesproken. De klus is perfect verlopen. Afspraken zijn van beide kanten goed nagekomen. Er ligt een mooie strakke vloer. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen.