Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Britt de Jeu
December 2020) Een strakke zandcement vloer voor een nette prijs. Informatievoorziening is helder en alles geheel volgens afspraak. Gelegd door een professioneel en vriendelijk team. Nogmaals hartelijk dank!
Marco Westerink
December 2020) Een echte aanrader voor iedereen die een afwerkvloer nodig heeft!! goede communicatie en afspraak is afspraak! Het eind resultaat is echt super strak! Wij zijn dik tevreden...…..
Karin ossendrijver
December 2020) De vloer staat er strak bij!
Jan Lunenburg
December 2020. Ook wij zijn erg tevreden over AVV: betrouwbaar, meedenkend en uitermate zorgvuldig! Een week van te voren wordt nog even telefonisch contact opgenomen, waarbij alles stap voor stap wordt doorgenomen, met uiteindelijk als resultaat een schitterend strakke vloer. Schone op levering zowel binnen als buiten op straat! We kunnen AVV voor 100% aanbevelen.
Mirjana Stuiver
Nov 2020) Keurig op tijd : 6 uur is 6 uur :) ...bakkie koffie erin en daarna direct aan de slag zonder stoppen, resultaat: in ongelofelijk korte tijd een mooie strakke cementdekvloer. We zijn erg tevreden over het resultaat. Enigste wat we niet begrepen hebben is in de meterkast cementdekvloer niet gesmeerd is. Niet echt een probleem zullen we zelf wel afwerken/aanvullen.. Voor de rest een aanrader!
Leo Teeuwen
Nov 2020) top snel en goed werk
Leo Teeuwen
Nov 2020) Zeer goed werk, netjes en snel. bedankt
Maaike Cramer
November 2020) Goede communicatie, strakke vloer en alles schoon achtergelaten. Top!
B.W.B. Boot
November 2020)Voor de tweede keer hebben wij mogen ervaren hoe professioneel AVV haar vloeren smeert. Zeer goede instructies vooraf, duidelijke werkwijze en wederom een zeer mooi eindresultaat. Bedankt Barry en mogelijk tot over 10 jaar in het volgende huis! Groeten Bjorn.
Paul Van schie
Nov 2020) Goed werk
Cees De Klusbaas
Nov 2020) Dank voor de vlotte en snelle uitvoering. Keurig gewerkt mannen. Veel dank.
Wouter Munster
November 2020) Harstikke bedankt voor de prachtige gesmeerde dekvloer. Hij ligt er top in!! De communicatie voor, tijdens en na de werkzaamheden was super. Ik zou zeker AVV afbouw aanraden.
Willem Meilof
November 2020) De dekvloer ligt er strak in, netjes gewerkt. Top!
Hessel Schouten
November 2020) Bedankt Mannen de vloer ziet er uit als een spiegel. Wij zijn er ontzettend blij mee goede comunicatie en een mooie prijs. Hier gaan we veel plezier van krijgen. In een woord top!
Michael Snijder
November 2020) Toppers zijn jullie. Vriendelijk, snel, goeie prijs en geven goed advies. Ik ben heel erg tevreden met mijn vloer. bedankt mannen

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!