Afwerkvloer dikte

Afwerkvloer dikte

Een zandcement dekvloer is de ideale afwerkvloer voor uw woning of bedrijfsruimte. Met een zandcement dekvloer van AVV Afbouw bent u verzekerd van een zeer sterkte afdekvloer met de juiste dikte. AVV Afbouw is specialist in afwerkvloeren storten en stort afwerkvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen een messcherp tarief.

Afwerkvloer van topkwaliteit

In tegenstelling tot een betonvloer, bestaat een afwerkvloer van goede dikte uit speciaal geselecteerde zandsoorten, die door toevoeging van water en cement worden gebonden. Doordat er slechts hele kleine beetjes water worden gebruikt, wordt een aardvochtig speciemengsel verkregen dat door AVV’s vakkundige vloerenleggers wordt gestort tot een spiegelgladde afdekvloer met de juist dikte.

De laagste tarieven

Wanneer u uw afwerkvloer laat storten door AVV Afbouw, bent u verzekerd van een afwerkvloer van goede dikte en de allerhoogste kwaliteit tegen een messcherp tarief. Door onze efficiënte werkwijze en onze volautomatische Bremat Mortelinstallatie hebben wij weinig personeel nodig waardoor we de kosten laag kunnen houden. Voor een sublieme afwerkvloer van de juiste dikte moet u bij AVV Afbouw zijn.