Vloerenbedrijf

Vloerenbedrijf

Vloerenbedrijf

Vloerenbedrijf AVV Afbouw is specialist in het leggen, gieten en storten van betonvloeren, dekvloeren, anhydrietvloeren en zandcementdekvloeren. AVV Afbouw heeft als vloerenbedrijf ruime ervaring met het realiseren van allerhande vloeren, zowel voor particulieren als voor bedrijven en aannemers

Vloerenbedrijf met ruime ervaring

Het vloerenbedrijf AVV Afbouw werkt snel en secuur en uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit en de betrouwbaarste en vakkundigste vaklui. Als ervaren vloerenbedrijf kan AVV u antwoord geven op alle vragen die u mocht hebben met betrekking tot betonvloeren en dekvloeren.

Onderscheidend

AVV is niet zomaar een vloerenbedrijf. Sinds 2006 werkt AVV met zijn volautomatische Bremat mortelinstallaties. Deze combinaties van transportmiddelen en mixers zijn speciaal op maat ontwikkeld voor AVV en levert een aantal zeer belangrijke voordelen op waarmee AVV zichzelf onderscheidt van elk ander vloerenbedrijf.

Allerscherpste prijzen

Vloerenbedrijf AVV hanteert de scherpste prijzen voor het leggen, gieten en storten van Gyvlonvloeren, dekvloeren of zandcementdekvloeren en hanteert de allerscherpste prijzen in zijn kwaliteitsklasse.