Storten vloer

Storten vloer

Storten vloer

Storten vloer, een precies werkje. Dekvloeren, ook wel zandcementdekvloeren genoemd, smeervloeren, strijkvloeren of estrichvloeren, worden gestort als toplaag van bijvoorbeeld een zandcementdekvloer. AVV Afbouw is specialist in het storten van vloeren en stort afwerkvloeren van de hoogste kwaliteit, tegen messcherpe tarieven.
 

Storten vloer - egalisering

Eén van de doelen van het storten van een dekvloer is om een egale bovenlaag te krijgen op een bestaande vloer. Bovenop de betonvloer wordt er dus een dekvloer gestort, omdat betonvloeren niet glad genoeg zijn om tapijt, laminaat, zeil, grind, parket, PVC, natuursteen of tegels op te bevestigen.

Een storten van een vloer wordt niet alleen gedaan om een vloer te egaliseren, maar ook om leidingen weg te werken voor water, elektra, verwarming en signaalbekabeling voor TV of muziek. Voordat een dekvloer gestort wordt, moet dit deel van het project dus klaar zijn.

Laat het storten van uw vloer over aan de specialist AVV Afbouw die staat voor de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor een prijsindicatie vrijblijvend contact met ons op.