Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Bart Verdel
September 2021) Alles ging snel , duidelijk en netjes , vanaf de offerte tot het vlak maken van de vloer . Zelfs de prijs was netjes . En wij zijn heel blij met de nieuwe vloer.
Rtc Van
September 2021) Mooie strakke vloer. Echt vakwerk. Duidelijke offerte en communicatie. Kortom een aanrader.
Alexander Maas
Sept 21)De dekvloer ligt er superstrak in. Communicatie vooraf is ook uitstekend en de afspraken worden keurig nagekomen. topbedrijf!
Babette Bervoets
Sepember 2021) AVV is keurig alle afspraken tijdig nagekomen en heeft een nette, vlakke, mooie cementdekvloer afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met de manier waarop alles gecommuniceerd is en uitgevoerd is. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed en concurrerend, een absolute aanrader! Bedankt AVV voor het vakwerk dat jullie hebben afgeleverd!
Joost Storm
Augustus 2021) Top vloer. Blij mee. Goed voortraject, duidelijke info. netjes gewerkt en nu na nog geen week ziet het er prima uit. De BG zal er waarschijnlijk ook aan gaan geloven ,uiteraard door AVV !
Jab Stavenuiter
Augustus 2021) Alle werkzaamheden zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd. Vragen zijn duidelijk en begrijpelijk beantwoord. Ook de problemen die bij de voorbereiding ontstonden zijn professioneel opgelost. Samengevat zijn wij zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Groeten Chantal Stavenuiter en Luuk Duin.
Wilco de Groot
Hartelijk dank voor uw uitstekende werk. Een goede voorlichting, zowel vooraf als tijdens het werk. goede info betreffende de drain van de douche. goede werksfeer.
Jorg brunner
Juli 2021) Alles volgens afspraak. Netjes en vlot gewerkt. Vloer er strak in en alles netjes achter gelaten.
Sam Ootes
Juli 2021) Prima werk afgeleverd, zeer te tevreden met het resultaat.
Fred Kinkel
Juli 2021) We zijn super tevreden over hoe de werkzaamheden zijn voltooid. Echte vakmensen en heel aardig. Harde werkers.Dank jullie wel.
Jeroen Klok
Juli 2021) Saskia en Jeroen Klok-Lunteren- 06-07-21. Mooie vlakke dekvloer gemaakt, netjes gewerkt, blij mee!!
Peter Folmer
Juli 2021) Perfect afgeleverde cementdekvloer.
Jeroen verkooijen
Juli 2021) Prima werk geleverd
Erik Kooistra
Juli 20 21)Top vloertje!
Waldie liauw-a-fong
Juni 2021) Vandaag is er een vloer gesmeerd door AVV afbouw .De heren waren keurig op tijd en hebben een mooi staaltje werk verricht .Keurig .Als ik nog een vloer zou laten doen zou ik AVV zeker nemen.Ik kan AVV zeker aanraden.