Vloerenbedrijven

Vloerenbedrijven

Vloerenbedrijven specialiseren zich in het leggen, gieten en storten van betonvloeren, dekvloeren, anhydrietvloeren en zandcementdekvloeren. AVV Afbouw is één van Nederlands bekwaamste vloerenbedrijven en profileert zich als de voordeligste van alle vloerenbedrijven in zijn kwaliteitsklasse.

AVV: een van Nederlands bekwaamste vloerenbedrijven

Er zijn weinig vloerenbedrijven die zulke ruime ervaring hebben als AVV Afbouw met het realiseren van zandcementdekvloeren, zowel voor particulieren als voor bedrijven en aannemers.

Secuur en vakkundig

Er zijn weinig tot geen vloerenbedrijven die zo secuur en vakkundig te werk gaan als AVV Afbouw. AVV werkt uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en de meest betrouwbare en vakkundige vaklieden. Als één van Nederlands meest ervaren vloerenbedrijven kan AVV u antwoord geven op al uw vragen betreffende beton- en dekvloeren.

Onderscheidend

AVV is niet zomaar één van de vele vloerenbedrijven in Nederland. Sinds 2006 werkt AVV Afbouw met zijn volautomatische Bremat mortelinstallatie. Deze combinatie van transportmiddel en zand-cementmixer is speciaal gemaakt voor AVV en levert enkele zeer belangrijke voordelen op waarmee AVV zichzelf onderscheidt van alle andere Nederlandse vloerenbedrijven.

Allerscherpste prijzen

Vloerenbedrijf AVV Afbouw hanteert messcherpe prijzen voor het realiseren van de hoogste kwaliteit zandcementdekvloeren en is het voordeligst in zijn kwaliteitsklasse.