Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Previshka Bisnathsingh
Mei 2022) Gisteren is bij ons door Barry en zijn collega een zandcementdekvloer geplaatst, ik kan niets anders dan een positieve review achterlaten en mijn waardering uitspreken over het vakwerk dat de mannen hebben geleverd. Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met AVV is de communicatie helder en duidelijk geweest, de gemaakte afspraken zijn nagekomen en er is uiterst zorgvuldig en netjes gewerkt. Wij zijn enorm tevreden en kunnen weer verder met onze verbouwing. Bedankt AVV!
Esther belleman
Mei 2022) Goeie en duidelijke afspraken, alles via mail zodat je de instructies terug kunt lezen. Site heel duidelijk met promotiefilmpjes. Snel en heel netjes gewerkt. Tegelzetter ook zeer tevreden over het resultaat, hoefde niet extra te egaliseren. Kortom, super!!
Michiel Veer
Mei 2022) Vloer ligt er strak en vlak in, je kunt er zo op biljarten. Vakmensen, niet lullen maar poetsen.Verbeterpuntje is, graag schilderstape ipv. ducttape gebruiken ivm lijmresten. Als je een nieuwe dekvloer wilt, dan avv afbouw bellen. Na 14uur.
Gf Koelewijn
Mei 2022) Top bedrij AVV afsparaak is afspraak keurig op tijd en netjes en schoon, prima strak en vlakken vloer!!
R boele
Mei 2022) Vandaag heeft Barry weer een topklasse vloer afgeleverd. Netjes op tijd volgens de planning. Het is de derde vloer in de verbouwing voor 90cmx90cm tegels. De vloer is vlak en strak. Vakmanschap is meesterschap!
Bert Van Yperen
Mei 2022) Prima vakmensen die met plezier hun werk doen, wat altijd goed werk opleverd. prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Bedankt voor de mooie vloer.
Jerrel Lit
Mei 2022) Zo glad en strak als een ijsbaan
Martin Loots
Mei 2022) Twee dagen geleden is de vloer gesmeerd. Vanmiddag pas even op gelopen. Beter rustig laten uitharden. Nu goed bekeken. Wat een prachtwerk. Super strak, en netjes gewerkt. In een woord uitmuntend! Bedankt mannen.
Anton Koole
Geweldig communicatief bedrijf duidelijke info met foto's en video's met uitleg over hoe ze te werk gaan prima geregeld en alles netje schoon achter gelaten.
Paul kouwenberg
April 2022) Goedemiddag, ik was er zelf niet bij maar ik heb jullie uit gezocht voor de vloer te smeren in Beverwijk maar de communicatie was goed en het werk was net zo goed op tijd nette mensen wat wil je nog meer in een woord perfect spreek ik nog meer mensen die een smeervloer willen stuur ik ze naar avv afbouw bedankt en misschien tot de volgende keer
Robert Pronk
April 2022) Perfect geregeld, conform afspraak. Op tijd, mooie glade vloer en alles schoon achtergelaten. Zeker een aanrader!
Arie de Hoop
April 2022) De vloeren zijn er vakkundig in gelegd en ben zeer tevreden. Geen rommel achtergelaten kort gezegd een prettig bedrijf.
Olaf Gorter
April 2022) Goede communicatie, nette prijs en een strakke vloer
Johan hijne
April 2022) Geweldig team dat AVV offerte vragen alles netjes beantwoord en een prachtige Anhydriet vloer op isolatie met vloerverwarming.
Joost van der Gulik
Maart 2022) AVV heeft een hele mooie strakke vloer geleverd en zeker niet onbelangrijk, de mannen waren heel zorgvuldig met schoonmaken. Planning was perfect door door de duidelijke communicatie. Bedankt !!