Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

R. de Vos
Maart 2022) Afspraken worden keurig nagekomen en werkzaamheden verlopen vlot en netjes! Zeer tevreden!
MJL Houtsma
Maart 2022) Klus netjes en vlot uitgevoerd, mooi resultaat, duidelijke instructies voor de voorbereidingen
Anton Koole
Maart 2022) Deze keer vloer van uitbouw gesmeerd. goede communicatie, strakke planning, en een super vlakke vloer.
Jan De vreugd
Februari 2022) Alles zag er keurig uit gr j de vreugd timmerwerk
Paul Bouman
Januari 2022) De mannen waren netjes op tijd en de vloer van de garage ligt er perfect in volgens afspraak. 10 jaar geleden de vloer van de woonkamer ook door AVV laten doen en toen ook al zeer tevreden
Dajo Oostvogels
Januari 2022) Wij hebben vandaag een nieuwe dekvloer laten leggen door AVV Afbouw De vloer ziet er geweldig uit en was blij verrast met de twee bekwamen vloerleggers Wij zijn zeer te vreden zowel over de mensen die de vloer hebben gelegd als het eind resultaat Super top bedankt
Paul Vunderink
Januari 2022) Netjes gewerkt en zonder problemen nette nieuwe dekvloer. Ook kleine aanpassing of meer werk geen probleem. Alles vooraf duidelijk doorgesproken met Barry. Top gedaan AVV.
Alex Brouwer
Deze 5 Sterren horen nog bij de vorige reactie
Alex Brouwer
Januari 2022) Na een zeer effectieve en snelle offerteprocedure zijn we tot overeenstemming gekomen. Daarna volgde heldere instructies ter voorbereiding. Het maken van de dekvloer van 40m2 was in 3 uurtjes klaar en het resultaat is verbluffend strak. Nauwelijks tot geen hoogteverschillen.
Jelle Smit
Januari 2022) Beste Barry, Bedankt voor de goede service en duidelijke uitleg met filmpjes en documenten. Netjes alles volgens afspraak. Groeten Jelle
R.E. Nauta
Jauarie 2022) De mannen waren er keurig op de afgesproken tijd, de vloer ziet er strak uit. We zijn zeer tevreden met het restultaat!!
Dick Langerijs
December 2021) snel en goed werk geleverd een aanrader
Janjaap Post
Goed contact kreeg veel info van AVV super. Ze waren snel ter plaatsen alles netjes afgewerkt super strakke vloer
Stacey Schluter
December 2021) Super vriendelijke mannen hebben bij ons de vloer gestort. Erg kundig en professioneel werk geleverd. Ziet er super strak en netjes uit. Alles netjes schoon gemaakt inclusief voortuin. Iedereen aan te raden!
C.P.J van Schayk
December 2021) Mooie, nette vloer gelegd. Onze eerste verbouwing door AVV de vloer laten leggen en het feit dat we nu wederom voor AVV kiezen zegt genoeg!