Klantervaringen

Klantervaringen

Klanten die u voorgingen:

Ben Lanser
November 2021) Goede informatie op voorhand, snel en vakkundig gesmeerd.
Olaf meerman
November 2021) zeer tevreden, van offerte tot uitvoering en oplevering. vloeren zijn erg mooi geworden. tot de volgende keer.
L Tromp
November 2021) Zoals altijd zijn de werkzaamheden weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Elke vloer ligt er weer even strak in. Heldere communicatie, vakkundig en vriendelijk personeel, goede afspraken en een top vloer.
Wouter Prinsen
November 2021) Vakwerk afgeleverd door AVV. Mooie strakke vloer gesmeerd. Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Transparant en duidelijk. De volgende vloer in de boerderij mogen jullie weer smeren, dan zorgen wij tegen die tijd dat ons pad beter begaanbaar/verhard is zodat de vrachtwagen niet nogmaals vast komt te zitten : )
Erik Brakenhoff
November 2021) Goede duidelijke instructies vooraf. Arriveerde op tijd. en na de koffie meteen aan de gang. Het resultaat was een super mooie strakke vloer. Zeker aan te bevelen. Bedankt nogmaals voor de mooie vloer.
Andre Roelandse
November 2021) Exact volgens planning uitgevoerd. Zeer professioneel en heldere communicatie in de voorbereiding. Heel mooi eindresultaat! Zeker aan te bevelen. Top
Thijs de Bruijn
November 2021) Kundige en vriendelijke mensen. Vloer is superstrak en helemaal volgens afspraak! Ik ben ook erg goed geholpen met wat tips en adviezen via de mail. Goede raad is goud waard :)
Friedo de Jong
November 2021) Enorm mooi op tijd binnen de afspraken. De vloer ziet er weer strak uit. Alles netjes achtergelaten!
Frans Dijkhuis
November 2021) perfect geregeld
Fred jonker
Oktober 2021) Volledig volgens afspraak, stipt op tijd op d day en keurig netjes, echt top!
Alex Pieterse
Oktober 2021) Netjes werk afgeleverd en goed meegedacht!
Wouter van Hattum
Oktober 2021) Goed geholpen door de AVV en zijn collega's! De communicatie, offerte en prijsafspraak waren helder. Ze waren mooi op tijd en hebben een strakke vloer gelegd in korte tijd. Alles is netjes achtergelaten. Top!
A.Th van Bruggen
Zandcementvloer aangebracht 13-10-2021 , vroeg en op tijd , vlak en netjes afgewerkt , heel weinig vuil en schoon achter gelaten , binnen driekwartier klaar
Alle Tjepkema
Oktober 2021) Keurig op tijd en alles Keurig netjes opgeleverd en super strak werk geleverd wij zijn dik tevreden
Gertjan Kloezeman
Oktober 2021) Alles volgens afspraak, dekvloer ziet er strak uit. Prima werk.